Restaurace se pyšní nabídkou 7 druhů piva: Lobkowitzem, lahodným tradičním 12° ležákem plné hořké chuti s bohatou pěnou; Rychtářem FOJT, nefiltrovanou světlou 10° střední plnosti s jemným nádechem citronové kůry; Klášterním ležákem - světlou nepasterizovanou 11° středního řízu a středně hořké kořenité chuti; Matoušem – černohorskou poctivě vařenou 11° s výraznou chmelovou chutí; Granátem – tmavým ležákem z Černé Hory s kávovou vůní po praženém sladu a hustou pěnou; Nealko Lobkowitzem, příjemné chuti a překvapením dle aktuální nabídky, například na Velikonoce.
V restauraci se natočí 4999 piv měsíčně. Restaurace má kapacitu 120 osob: 90 v restauraci a 30 na zahrádce. K lahodným pivům si můžete dát zajímavé speciality: nakládaného utopence, grilovaného camemberta, olomoucké tvarůžky, poctivou tlačenku nebo škvarkovou pomazánku.
V restauraci na Vás čeká česká klasika: hovězí svíčková na smetaně, vepřové výpečky se zelím, králičí stehno v hořčicové omáčce, pečené vepřové žebra. Kromě české klasiky, tady najdete i italské speciality: špagety Bolognese a Carbonara a velké množství salátů pro ty, kteří neholdují masu.
Restaurace má zkušené kuchaře, kteří se zúčastnili kurzu vaření Marko. „S Makrem již spolupracujeme dlouho a je to o vzájemné inspiraci,“ říká pan Hudeček a dodává, že: „odpovědnost mu nedovolí flákat se, protože má své jméno na fasádě.“
Součástí objektu je i Hotel Gól, kde je pro vás připraveno ubytování. Více informací o restauraci a pivnici U Hudečků najdete na internetových stránkách ZDE.